Patiëntenportaal - Digitale informatie over je behandeling

Voor CRG-patiënten

Klik op het icoon voor toegang tot het patiëntenportaal.

UZ Brussel beschikt over portaalsites om op een beveiligde elektronische manier gegevens uit te wisselen met zijn patiënten. Via de portaalsite van het CRG willen wij jou/jullie grondig informeren tijdens de behandeling en je zo efficiënt mogelijk medische instructies geven.

Instructies voor medicatie

Tijdens je MBV-behandeling sta je voortdurend in contact met de dagelijkse patiëntenmonitoring (DM). Normaal gezien zal deze dienst je bellen met instructies over de toediening van je medicatie (soort, dosis, tijdstip,…).
Het alternatief voor die telefonische communicatie is de portaalsite: via die weg kan je zelf je instructies opvragen wanneer het je die dag past. Je krijgt van ons een sms of e-mail zodra er een nieuw bericht klaar staat.
Maar er is meer!

Embryologische informatie

Het patiëntenportaal biedt ook embryologische informatie aan patiënten die een IVF-, ICSI- of PGD-behandeling ondergaan. Tussen de eicelpunctie en de embryotransfer krijg je informatie over het aantal bevruchte eicellen, de kwaliteit van de embryo’s en het aantal terugplaatsbare embryo’s.
Deze informatie is alleen ter beschikking voor wie gebruik maakt van de portaalsite.

Interesse?

  • Meld het aan je counselor of aan de baliemedewerker in de aanloop naar je behandeling.
  • Als je reeds patiënt bent, stuur je een mail naar crgdm@uzbrussel.be, met de vermelding van: patiëntenportaal / je naam / geboortedatum.
  • Je ondertekent een toestemmingsformulier – dat vergezeld gaat van een kleine handleiding – om je akkoord te verklaren met de voorwaarden voor gebruik van het portaal.