Graag wil ik via deze weg de huidige patiƫnten van het CRG een hart onder de riem steken. Vorig jaar, deze periode las ik ook de ervaringen... omdat we toen eind mei onze eerste consultatie hadden.
Na een behandeling in ons plaatselijk ziekenhuis omwille van PCOS en een operatie aan endometriose, was ik niet zwanger na een eerste ICSI-poging. We besloten niet bij de pakken te blijven zitten en over te stappen naar het CRG in Jette die toch hoog aangeschreven staat. Enkele positieve ervaringen uit onze dichte omgeving deed ons uiteindelijk niet langer twijfelen. Wij stonden versteld van de vriendelijkheid, de empathie, maar ook van de directe feedback die nodig was. In juni '19 startten we aan onze 1e cyclus, op 7 juli '19 kreeg ik mijn pick-up, 12 juli uiteindelijk een terugplaatsing van een 5-daagse embryo... Deze was voor ons meteen raak, want zoveel maanden later ligt ons zoontje nu gelukkig te schateren in zijn wiegje.
Een vruchtbaarheidsbehandeling is een loodzwaar traject, wat de reden ook mag zijn waarom je er in verzeild raakte, maar wij hebben de hoop NOOIT opgegeven. Altijd positief gebleven. En het heeft geloond, ook ondanks de goeie zorgen en expertise vanuit het CRG. Bij deze: blijf positief, geloof er in. Ik wens ieder van jullie een wolk van een baby toe.