4 jaar lang hebben mijn man en ik gedroomd van een kind, gehoopt op een kind, en hoewel alle onderzoeken aangaven dat alles 'helemaal ok' was met ons, wilde het gewoon niet lukken om zwanger te worden.

Na 6 K.I. pogingen in een ander ziekenhuis, en na bijna alle moed verloren te hebben, zijn we na 4 jaar in het CRG terecht gekomen.

Wat een verademing!!!
Hoewel we ver van huis waren, voelden we ons hier meteen op ons gemak. Veel meer dan kort bij huis. We waren geen nummer in de wachtkamer. Onze gynaecoloog (Dr. Schutyser) wist wie er binnenkwam wanneer ze de deur open deed, we kregen een uitgebreide uitleg over de behandeling die het best bij ons zou passen. Maar vooral: we kregen terug moed en hoop! Dankzij het héle team dat ons hier begeleidde...

Onze eerste IVF poging in het CRG was meteen succesvol: in 2017 mochten we – na ondertussen 5 lange jaren van ‘wachten op’ - onze dochter Helena verwelkomen. Anderhalf jaar later al was ook onze tweede terugplaatsing meteen succesvol, en in 2018 hadden we het geluk dat ook dochter Sophia zich bij ons gezin aansloot.
Wij zijn het CRG oneindig dankbaar voor hun medische hulp, maar ook hun steun en begeleiding... Garantie op succes kan niemand je geven, maar hier krijg je wel de garantie op de beste kansen die je hebt. Niemand kan je beter (proberen te) helpen dan het team van het CRG. Nergens is de kwaliteit van werken zo hoog, de begeleiding zo top. Merci voor onze 2 wondertjes!!!