“1000x dank om mij dit te gunnen!!!!”

2 jaar geleden waren het bijzonder spannende momenten. Na een aantal jaren gewikt en gewogen had ik beslist om BAM te worden. Na een aantal gesprekken en onderzoeken in 2019 werd ik dan bestempeld als ‘geschikte moeder’.

Augustus 2020 werden de woorden ‘we hebben een donor voor jou’ uitgesproken aan de telefoon. Poging 1 in september was niet gelukt, maar in oktober 2020 was het raak! Zwanger zijn was niet de leukste tijd, vond ik. Al denk ik daar nu precies anders over… 😉

9 maanden later werd mijn zoontje, Jisse, geboren. Het is zeker niet altijd even gemakkelijk, maar dat jongetje maakt mijn leven compleet. Beste beslissing ooit! 1000x dank om mij dit te gunnen!!!!

Elke, 05/09/2022, België

Sluiten

Verbouwingen Brussels IVF:

Om jouw comfort en privacy te verhogen zijn er momenteel verbouwingswerken aan de verpleegeenheid (VP03) van Brussels IVF. Het einde van de werken is voorzien in midden maart 2024.

De voorbereiding voor een interventie waarbij een opname vereist is (eicelpunctie, (kijk)operatie, …) en nazorg zullen tijdelijk op een andere verpleegeenheid in het UZ Brussel uitgevoerd worden.

Tijdens je behandeling garanderen we dezelfde kwaliteit van zorg maar mogelijks ervaar je tijdens deze periode minder comfort omwille van de tijdelijke locatie met beperkte ruimte.  Om dezelfde reden kan je partner of begeleider niet aanwezig zijn tijdens je verblijf.

Lees alle info over de impact op jouw behandeling en consulteer de vaak gestelde vragen.