Deel jouw ervaring met ons en anderen

Wat zijn jouw ervaringen in Brussels IVF? Hoe gaat het nu met jou, en je gezin, na je MBV-behandeling in het UZ Brussel? Wij horen het graag en helpen je boodschap delen met andere Brussels IVF-patiënten.

  1. Deze rubriek is bedoeld als uitwisseling tussen lotgenoten en met medewerkers van Brussels IVF.
  2. Als je je bericht instuurt, geef je ons daarmee toestemming om het online te plaatsen.
  3. Enkel jouw voornaam wordt gepubliceerd.
  4. Je kan een foto toevoegen die bij je bericht gepubliceerd zal worden.
  5. Onze webmaster zal je bericht (en foto) eerst valideren alvorens het op de website verschijnt. Het kan dus enkele dagen duren voor jouw bericht zichtbaar is op de website.
  6. We engageren ons tegenover jou om je reactie en de eventueel meegestuurde foto enkel in de context van “Ervaringen van patiënten” op deze website te gebruiken.
  7. Het beheer van je persoonsgegevens die we via dit invulformulier ontvangen, valt onder dezelfde privacyregels als die waartoe we ons verbinden voor de hele website.
  8. Brussels IVF (UZ Brussel) kan evenwel niet verantwoordelijk gesteld worden voor het eventuele oneigenlijke gebruik door derden van de gepubliceerde data en foto’s.

Als je een boodschap hebt waar je een persoonlijk antwoord op wenst (een vraag, een verzoek, een klacht), dan contacteer je ons best rechtstreeks per mail of via telefoon (zie contact).

We kijken heel erg uit naar nieuws van jou!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder