Ga terug naar het overzicht

Brochure – Wat kan je zelf doen?

Onze manier van leven heeft een invloed op onze algemene gezondheidstoestand en dus ook op onze vruchtbaarheid. Maar kan aangetoond worden dat bepaalde externe factoren een bepaald (positief of negatief) effect hebben op de slaagkans van een vruchtbaarheidsbehandeling?
Wil je er meer gezondheidsadvies? Download de brochure ‘Wat kan je zelf doen?’.

Daarin krijg je ook informatie over wat je kan doen om de gezondheid van je toekomstige baby positief te beïnvloeden. Een belangrijke preventieve actie in dat verband is de inname van foliumzuur. Je begint daar best meteen mee zodra je het plan hebt om zwanger te worden.

Download
Sluiten

Verbouwingen Brussels IVF:

Om jouw comfort en privacy te verhogen zijn er momenteel verbouwingswerken aan de verpleegeenheid (VP03) van Brussels IVF. Het einde van de werken is voorzien in midden maart 2024.

De voorbereiding voor een interventie waarbij een opname vereist is (eicelpunctie, (kijk)operatie, …) en nazorg zullen tijdelijk op een andere verpleegeenheid in het UZ Brussel uitgevoerd worden.

Tijdens je behandeling garanderen we dezelfde kwaliteit van zorg maar mogelijks ervaar je tijdens deze periode minder comfort omwille van de tijdelijke locatie met beperkte ruimte.  Om dezelfde reden kan je partner of begeleider niet aanwezig zijn tijdens je verblijf.

Lees alle info over de impact op jouw behandeling en consulteer de vaak gestelde vragen.