Ga terug naar het overzicht

Brochure – Wat kan je zelf doen?

Onze manier van leven heeft een invloed op onze algemene gezondheidstoestand en dus ook op onze vruchtbaarheid. Maar kan aangetoond worden dat bepaalde externe factoren een bepaald (positief of negatief) effect hebben op de slaagkans van een vruchtbaarheidsbehandeling?
Wil je er meer gezondheidsadvies? Download de brochure ‘Wat kan je zelf doen?’.

Daarin krijg je ook informatie over wat je kan doen om de gezondheid van je toekomstige baby positief te beïnvloeden. Een belangrijke preventieve actie in dat verband is de inname van foliumzuur. Je begint daar best meteen mee zodra je het plan hebt om zwanger te worden.

Download
Sluiten

Update 27/03/2024: verbouwingen Brussels IVF:

Het einde van de verbouwingswerken is voorzien eind april 2024.

m jouw comfort en privacy te verhogen zijn er momenteel verbouwingswerken aan de verpleegeenheid van Brussels IVF en de balie van ons Labo Andrologie en de bijhorende lokalen  voor het maken van een staal.

Tijdens je behandeling garanderen we dezelfde kwaliteit van zorg maar mogelijks ervaar je tijdens deze periode minder comfort omwille van de tijdelijke locatie met beperkte ruimte.  We stellen alles in het werk om de hinder door de werkzaamheden zo veel mogelijk te beperken.

Lees alle info over de impact op jouw behandeling en consulteer de vaak gestelde vragen.