Ga terug naar het overzicht

Vragenlijst – Vrouw

Voor je start met een vruchtbaarheidsbehandeling voeren we grondige vooronderzoeken uit. Daarom vragen we om deze vragenlijst volledig in te vullen en mee te brengen tijdens je eerste consultatie bij Brussels IVF. Zo heeft je arts onmiddellijk alle nodige informatie.

Doorloop je de behandeling als koppel? Dan wordt je partner ook gevraagd om een vragenlijst in te vullen en mee te brengen.

Download
Sluiten

Verbouwingen Brussels IVF:

Om jouw comfort en privacy te verhogen zijn er momenteel verbouwingswerken aan de verpleegeenheid (VP03) van Brussels IVF. Het einde van de werken is voorzien in midden maart 2024.

De voorbereiding voor een interventie waarbij een opname vereist is (eicelpunctie, (kijk)operatie, …) en nazorg zullen tijdelijk op een andere verpleegeenheid in het UZ Brussel uitgevoerd worden.

Tijdens je behandeling garanderen we dezelfde kwaliteit van zorg maar mogelijks ervaar je tijdens deze periode minder comfort omwille van de tijdelijke locatie met beperkte ruimte.  Om dezelfde reden kan je partner of begeleider niet aanwezig zijn tijdens je verblijf.

Lees alle info over de impact op jouw behandeling en consulteer de vaak gestelde vragen.