Consulteer de meest gestelde vragen

Hoe kan er worden nagegaan of ik immuun ben voor CMV?

Via een bloedafname kan bepaald worden of je reeds in het verleden een CMV (Cytomegalovirus) infectie hebt doorgemaakt. Voor CMV ben je echter nooit immuun, een re-activatie kan optreden al zijn deze zeldzaam en meestal minder ernstig, doch moeilijker in te schatten naar ernst voor de foetus. Je kan dus best, zelfs bij eerder contact met CMV, toch aandacht blijven hebben voor handhygiëne na contact met speeksel, urine of snot van kleine kinderen en ouderen.

Sluiten

Verbouwingen Brussels IVF:

Om jouw comfort en privacy te verhogen zijn er momenteel verbouwingswerken aan de verpleegeenheid (VP03) van Brussels IVF. Het einde van de werken is voorzien in midden maart 2024.

De voorbereiding voor een interventie waarbij een opname vereist is (eicelpunctie, (kijk)operatie, …) en nazorg zullen tijdelijk op een andere verpleegeenheid in het UZ Brussel uitgevoerd worden.

Tijdens je behandeling garanderen we dezelfde kwaliteit van zorg maar mogelijks ervaar je tijdens deze periode minder comfort omwille van de tijdelijke locatie met beperkte ruimte.  Om dezelfde reden kan je partner of begeleider niet aanwezig zijn tijdens je verblijf.

Lees alle info over de impact op jouw behandeling en consulteer de vaak gestelde vragen.