Consulteer de meest gestelde vragen

Hoe kan ik een medicatievoorschrift krijgen? 

Een voorschrift kan je ter plaatste bij Brussels IVF verkrijgen of aanvragen via de Robin-app. Voor stimulatie -en onderdrukkingsmedicatie moet je steeds naar UZ Brussel komen om de medicatie af te halen. Voor andere medicatie die nodig zou zijn tijdens je vruchtbaarheidsbehandeling kan je een voorschrift verkrijgen. Let wel, het kan tot 24 uur duren vooraleer we je het voorschrift kunnen bezorgen via de app. 

Sluiten

Verbouwingen Brussels IVF:

Om jouw comfort en privacy te verhogen zijn er momenteel verbouwingswerken aan de verpleegeenheid (VP03) van Brussels IVF. Het einde van de werken is voorzien in midden maart 2024.

De voorbereiding voor een interventie waarbij een opname vereist is (eicelpunctie, (kijk)operatie, …) en nazorg zullen tijdelijk op een andere verpleegeenheid in het UZ Brussel uitgevoerd worden.

Tijdens je behandeling garanderen we dezelfde kwaliteit van zorg maar mogelijks ervaar je tijdens deze periode minder comfort omwille van de tijdelijke locatie met beperkte ruimte.  Om dezelfde reden kan je partner of begeleider niet aanwezig zijn tijdens je verblijf.

Lees alle info over de impact op jouw behandeling en consulteer de vaak gestelde vragen.