Consulteer de meest gestelde vragen

Hoe maak ik een afspraak op het labo Andrologie? 

Het labo Andrologie werkt enkel op afspraak. Je moet het aanvraagformulier bij je hebben dat door de arts, verpleegkundige of counselor op consultatie werd aangeboden. Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden via het secretariaat +32 2 477 66 99, via het labo Andrologie +32 2 477 66 52, of aan de balie na consultatie. Het labo Andrologie is elke werkdag open van 8u tot 15u.  

Sluiten

Verbouwingen Brussels IVF:

Om jouw comfort en privacy te verhogen zijn er momenteel verbouwingswerken aan de verpleegeenheid (VP03) van Brussels IVF. Het einde van de werken is voorzien in midden maart 2024.

De voorbereiding voor een interventie waarbij een opname vereist is (eicelpunctie, (kijk)operatie, …) en nazorg zullen tijdelijk op een andere verpleegeenheid in het UZ Brussel uitgevoerd worden.

Tijdens je behandeling garanderen we dezelfde kwaliteit van zorg maar mogelijks ervaar je tijdens deze periode minder comfort omwille van de tijdelijke locatie met beperkte ruimte.  Om dezelfde reden kan je partner of begeleider niet aanwezig zijn tijdens je verblijf.

Lees alle info over de impact op jouw behandeling en consulteer de vaak gestelde vragen.