Consulteer de meest gestelde vragen

Hoe schrijf ik me in in het ziekenhuis?

Bij een eerste consultatie meld je je aan t.h.v. de inschrijvingsbalie van het Kinderziekenhuis, gebouw F, route 990. Voorzie steeds je identiteitspapieren: identiteitskaart voor Belgische patiënten, paspoort en een geldig bewijs van woonplaats voor buitenlandse patiënten. Bij een volgend bezoek kan je je als Belg je aanmelden via de inschrijvingskiosk die je kan terugvinden in de inkomhal van het kinderziekenhuis (Gebouw F, route 990).​​​​

Sluiten

Verbouwingen Brussels IVF:

Om jouw comfort en privacy te verhogen zijn er momenteel verbouwingswerken aan de verpleegeenheid (VP03) van Brussels IVF. Het einde van de werken is voorzien in midden maart 2024.

De voorbereiding voor een interventie waarbij een opname vereist is (eicelpunctie, (kijk)operatie, …) en nazorg zullen tijdelijk op een andere verpleegeenheid in het UZ Brussel uitgevoerd worden.

Tijdens je behandeling garanderen we dezelfde kwaliteit van zorg maar mogelijks ervaar je tijdens deze periode minder comfort omwille van de tijdelijke locatie met beperkte ruimte.  Om dezelfde reden kan je partner of begeleider niet aanwezig zijn tijdens je verblijf.

Lees alle info over de impact op jouw behandeling en consulteer de vaak gestelde vragen.