Consulteer de meest gestelde vragen

Ik heb buikgriep. Heeft dit een negatief effect op mijn behandeling en slaagkans? 

Misselijkheid, braken en diarree kunnen bijwerkingen zijn van de medicatie, maar meestal zijn ze het gevolg van een banale virusinfectie. Het eigen immuunsysteem is niet verminderd door de inname van de fertiliteitsmedicatie en heeft er ook geen negatief effect op. Braken en diarree kunnen wel de opname van de anticonceptiepil verminderen, alsook de opname van Progynova tabletten. 

Sluiten

Verbouwingen Brussels IVF:

Om jouw comfort en privacy te verhogen zijn er momenteel verbouwingswerken aan de verpleegeenheid (VP03) van Brussels IVF. Het einde van de werken is voorzien in midden maart 2024.

De voorbereiding voor een interventie waarbij een opname vereist is (eicelpunctie, (kijk)operatie, …) en nazorg zullen tijdelijk op een andere verpleegeenheid in het UZ Brussel uitgevoerd worden.

Tijdens je behandeling garanderen we dezelfde kwaliteit van zorg maar mogelijks ervaar je tijdens deze periode minder comfort omwille van de tijdelijke locatie met beperkte ruimte.  Om dezelfde reden kan je partner of begeleider niet aanwezig zijn tijdens je verblijf.

Lees alle info over de impact op jouw behandeling en consulteer de vaak gestelde vragen.