Consulteer de meest gestelde vragen

Ik laat mijn bloedafname extern uitvoeren. Welke hormonen moet het extern labo analyseren en op welke manier moeten de resultaten verstuurd worden naar Brussels IVF?  

Dit is terug te vinden op je bloedafnameformulier. Tijdens de behandeling worden de relevante vrouwelijke hormonen bepaald: hCG, FSH, LH, E2, progestron. Je kan de resultaten via e-mail versturen naar dm@uzbrussel.be 

Sluiten

Verbouwingen Brussels IVF:

Om jouw comfort en privacy te verhogen zijn er momenteel verbouwingswerken aan de verpleegeenheid (VP03) van Brussels IVF. Het einde van de werken is voorzien in midden maart 2024.

De voorbereiding voor een interventie waarbij een opname vereist is (eicelpunctie, (kijk)operatie, …) en nazorg zullen tijdelijk op een andere verpleegeenheid in het UZ Brussel uitgevoerd worden.

Tijdens je behandeling garanderen we dezelfde kwaliteit van zorg maar mogelijks ervaar je tijdens deze periode minder comfort omwille van de tijdelijke locatie met beperkte ruimte.  Om dezelfde reden kan je partner of begeleider niet aanwezig zijn tijdens je verblijf.

Lees alle info over de impact op jouw behandeling en consulteer de vaak gestelde vragen.