Consulteer de meest gestelde vragen

In het toestemmingsformulier hebben mijn partner en ik toegestemd met embryodonatie. We zijn op dit standpunt teruggekomen. Hoe kunnen wij deze beslissing ongedaan maken? 

Belgische patiënten dienen hiervoor samen naar de receptie op het tweede verdiep van Brussels IVF te komen. Buitenlandse patiënten moeten contact opnemen met het Contact Center dat de nodige instructies zal bezorgen. 

Sluiten

Verbouwingen Brussels IVF:

Om jouw comfort en privacy te verhogen zijn er momenteel verbouwingswerken aan de verpleegeenheid (VP03) van Brussels IVF. Het einde van de werken is voorzien in midden maart 2024.

De voorbereiding voor een interventie waarbij een opname vereist is (eicelpunctie, (kijk)operatie, …) en nazorg zullen tijdelijk op een andere verpleegeenheid in het UZ Brussel uitgevoerd worden.

Tijdens je behandeling garanderen we dezelfde kwaliteit van zorg maar mogelijks ervaar je tijdens deze periode minder comfort omwille van de tijdelijke locatie met beperkte ruimte.  Om dezelfde reden kan je partner of begeleider niet aanwezig zijn tijdens je verblijf.

Lees alle info over de impact op jouw behandeling en consulteer de vaak gestelde vragen.