Consulteer de meest gestelde vragen

Is een eicel pick-up pijnlijk?  

Het al dan niet als pijnlijk ervaren van de eicel pick-up heeft met verschillende factoren te maken. Grote eierstokken met veel follikels zijn soms gevoelig en pijnlijk. Indien de eierstokken achter de baarmoeder liggen moet deze soms doorprikt worden, wat pijnlijk is. Vrouwen met endometriose hebben vaak meer last dan andere. Pijn is natuurlijk afhankelijk van de individuele pijngrens. 

Sluiten

Verbouwingen Brussels IVF:

Om jouw comfort en privacy te verhogen zijn er momenteel verbouwingswerken aan de verpleegeenheid (VP03) van Brussels IVF. Het einde van de werken is voorzien in midden maart 2024.

De voorbereiding voor een interventie waarbij een opname vereist is (eicelpunctie, (kijk)operatie, …) en nazorg zullen tijdelijk op een andere verpleegeenheid in het UZ Brussel uitgevoerd worden.

Tijdens je behandeling garanderen we dezelfde kwaliteit van zorg maar mogelijks ervaar je tijdens deze periode minder comfort omwille van de tijdelijke locatie met beperkte ruimte.  Om dezelfde reden kan je partner of begeleider niet aanwezig zijn tijdens je verblijf.

Lees alle info over de impact op jouw behandeling en consulteer de vaak gestelde vragen.