Consulteer de meest gestelde vragen

Kan ik een bloedafname extern laten uitvoeren? 

Bloedanalyses tijdens stimulatie kunnen buiten UZ Brussel worden uitgevoerd. Externe laboresultaten dienen dan tijdig op officiële formulieren worden gemaild naar de Dagelijkse Monitoring via mail: dm@uzbrussel.be.

Uitgebreidere vooronderzoeken kunnen eveneens extern gebeuren maar dit is eerder uitzonderlijk gezien de bloedafnames tijdens de consultatie kunnen plaats vinden, ook ’s avonds. Externe resultaten dienen dan te worden meegebracht op consultatie bij de arts. Pre-operatieve bloedonderzoeken worden steeds in UZ Brussel uitgevoerd, gevolgd door een consultatie bij de anesthesist.

Sluiten

Update 27/03/2024: verbouwingen Brussels IVF:

Het einde van de verbouwingswerken is voorzien eind april 2024.

m jouw comfort en privacy te verhogen zijn er momenteel verbouwingswerken aan de verpleegeenheid van Brussels IVF en de balie van ons Labo Andrologie en de bijhorende lokalen  voor het maken van een staal.

Tijdens je behandeling garanderen we dezelfde kwaliteit van zorg maar mogelijks ervaar je tijdens deze periode minder comfort omwille van de tijdelijke locatie met beperkte ruimte.  We stellen alles in het werk om de hinder door de werkzaamheden zo veel mogelijk te beperken.

Lees alle info over de impact op jouw behandeling en consulteer de vaak gestelde vragen.