Consulteer de meest gestelde vragen

Kan ik een bloedafname extern laten uitvoeren? 

Bloedanalyses tijdens stimulatie kunnen buiten UZ Brussel worden uitgevoerd. Externe laboresultaten dienen dan tijdig op officiële formulieren worden gemaild naar de Dagelijkse Monitoring via mail: dm@uzbrussel.be.

Uitgebreidere vooronderzoeken kunnen eveneens extern gebeuren maar dit is eerder uitzonderlijk gezien de bloedafnames tijdens de consultatie kunnen plaats vinden, ook ’s avonds. Externe resultaten dienen dan te worden meegebracht op consultatie bij de arts. Pre-operatieve bloedonderzoeken worden steeds in UZ Brussel uitgevoerd, gevolgd door een consultatie bij de anesthesist.

Sluiten

Verbouwingen Brussels IVF:

Om jouw comfort en privacy te verhogen zijn er momenteel verbouwingswerken aan de verpleegeenheid (VP03) van Brussels IVF. Het einde van de werken is voorzien in midden maart 2024.

De voorbereiding voor een interventie waarbij een opname vereist is (eicelpunctie, (kijk)operatie, …) en nazorg zullen tijdelijk op een andere verpleegeenheid in het UZ Brussel uitgevoerd worden.

Tijdens je behandeling garanderen we dezelfde kwaliteit van zorg maar mogelijks ervaar je tijdens deze periode minder comfort omwille van de tijdelijke locatie met beperkte ruimte.  Om dezelfde reden kan je partner of begeleider niet aanwezig zijn tijdens je verblijf.

Lees alle info over de impact op jouw behandeling en consulteer de vaak gestelde vragen.