Consulteer de meest gestelde vragen

Kan ik een telefonische consultatie maken?

Telefonische afspraken zijn mogelijk, vooral voor buitenlandse patiënten. Op vraag van de arts kunnen telefonische afspraken voor Belgische patiënten ingepland worden, zoals bijvoorbeeld voor de bespreking van resultaten. De telefonische afspraken worden ingepland op de daarvoor voorziene afsprakenlijsten. Deze afspraken zijn onderhevig aan urgenties, het tijdstip waarop de arts contact opneemt met de patiënt kan niet gegarandeerd worden. Een eerste afspraak kan nooit telefonisch verlopen

Sluiten

Verbouwingen Brussels IVF:

Om jouw comfort en privacy te verhogen zijn er momenteel verbouwingswerken aan de verpleegeenheid (VP03) van Brussels IVF. Het einde van de werken is voorzien in midden maart 2024.

De voorbereiding voor een interventie waarbij een opname vereist is (eicelpunctie, (kijk)operatie, …) en nazorg zullen tijdelijk op een andere verpleegeenheid in het UZ Brussel uitgevoerd worden.

Tijdens je behandeling garanderen we dezelfde kwaliteit van zorg maar mogelijks ervaar je tijdens deze periode minder comfort omwille van de tijdelijke locatie met beperkte ruimte.  Om dezelfde reden kan je partner of begeleider niet aanwezig zijn tijdens je verblijf.

Lees alle info over de impact op jouw behandeling en consulteer de vaak gestelde vragen.