Consulteer de meest gestelde vragen

Mag ik sporten na mijn embryotransfer? 

Er zijn geen gegevens bekend over de impact van normale sportbeoefening op de slaagkans na een transfer. Als je een sport beoefent, kan je dat dus verder blijven doen met mate. 
Voldoende bewegen is belangrijk voor een goede gezondheid, ook na je tranfser en tijdens je zwangerschap. Als je geregeld trainde voor je transfer, mag je dat blijven doen. Deed je voor je behandeling niet aan sport, dan start je best met een gematigd fitheidsprogramma, maar pas in het tweede trimester van je zwangerschap.   

Sluiten

Verbouwingen Brussels IVF:

Om jouw comfort en privacy te verhogen zijn er momenteel verbouwingswerken aan de verpleegeenheid (VP03) van Brussels IVF. Het einde van de werken is voorzien in midden maart 2024.

De voorbereiding voor een interventie waarbij een opname vereist is (eicelpunctie, (kijk)operatie, …) en nazorg zullen tijdelijk op een andere verpleegeenheid in het UZ Brussel uitgevoerd worden.

Tijdens je behandeling garanderen we dezelfde kwaliteit van zorg maar mogelijks ervaar je tijdens deze periode minder comfort omwille van de tijdelijke locatie met beperkte ruimte.  Om dezelfde reden kan je partner of begeleider niet aanwezig zijn tijdens je verblijf.

Lees alle info over de impact op jouw behandeling en consulteer de vaak gestelde vragen.