Consulteer de meest gestelde vragen

Voeding

Een gezond voedingspatroon is belangrijk om je kans op zwangerschap te optimaliseren. Er zijn sterke bewijzen dat een goed gebalanceerd dieet ervoor zorgt dat je lichaam gezond is en normaal functioneert. Variatie in je eetpatroon impliceert bovendien dat je varieert in de vitaminen en mineralen die je nodig hebt. Algemeen kunnen we stellen dat voedingssupplementen niet noodzakelijk zijn bij een evenwichtige voeding. Variatie en balans in je eetpatroon impliceren dat je varieert in de vitaminen en mineralen die je nodig hebt, waardoor je via je voeding alleen al in principe voldoende voedingsstoffen opneemt. Indien er tekorten vastgesteld worden, dienen deze uiteraard wel gesuppleerd te worden, steeds begeleid door een arts.

Sluiten

Verbouwingen Brussels IVF:

Om jouw comfort en privacy te verhogen zijn er momenteel verbouwingswerken aan de verpleegeenheid (VP03) van Brussels IVF. Het einde van de werken is voorzien in midden maart 2024.

De voorbereiding voor een interventie waarbij een opname vereist is (eicelpunctie, (kijk)operatie, …) en nazorg zullen tijdelijk op een andere verpleegeenheid in het UZ Brussel uitgevoerd worden.

Tijdens je behandeling garanderen we dezelfde kwaliteit van zorg maar mogelijks ervaar je tijdens deze periode minder comfort omwille van de tijdelijke locatie met beperkte ruimte.  Om dezelfde reden kan je partner of begeleider niet aanwezig zijn tijdens je verblijf.

Lees alle info over de impact op jouw behandeling en consulteer de vaak gestelde vragen.