Consulteer de meest gestelde vragen

Voedsel: Salmonella

Indien je zwanger wil worden, vermijd je best rauwe eieren. Eieren kunnen namelijk besmet zijn met salmonella en deze bacterie kan een infectie veroorzaken. Op zich kan deze infectie geen schade toebrengen aan je zwangerschap of je baby, maar het zorgt wel voor ongemakken zoals diarree. Om besmetting te voorkomen, vermijd je zelfgemaakte producten die rauwe eieren bevatten zoals chocolademousse, tiramisu of mayonaise. Als je eieren bereidt, zorg er dan voor dat ze volledig gaar zijn. Verpakte voeding die rauwe eieren bevat is wél veilig door de strenge controles hierop. 

Sluiten

Verbouwingen Brussels IVF:

Om jouw comfort en privacy te verhogen zijn er momenteel verbouwingswerken aan de verpleegeenheid (VP03) van Brussels IVF. Het einde van de werken is voorzien in midden maart 2024.

De voorbereiding voor een interventie waarbij een opname vereist is (eicelpunctie, (kijk)operatie, …) en nazorg zullen tijdelijk op een andere verpleegeenheid in het UZ Brussel uitgevoerd worden.

Tijdens je behandeling garanderen we dezelfde kwaliteit van zorg maar mogelijks ervaar je tijdens deze periode minder comfort omwille van de tijdelijke locatie met beperkte ruimte.  Om dezelfde reden kan je partner of begeleider niet aanwezig zijn tijdens je verblijf.

Lees alle info over de impact op jouw behandeling en consulteer de vaak gestelde vragen.