Consulteer de meest gestelde vragen

Waarom hangen er babyfoto’s in de wachtzaal?

In één van de wachtzalen van Brussels IVF werd een ‘Wall of Hope’ vormgegeven. Deze kwam er op initiatief van (ex)patiënten die andere wensouders een hart onder riem wilden steken. Ze bezorgden ons foto’s van hun kindjes die geboren werden na lang wachten en dromen en de nodige portie hulp van de wetenschap.

De foto’s zijn hun boodschap aan jou om hoop te durven koesteren, ook tijdens de meest onzekere momenten van een fertiliteitstraject.

Ons team staat klaar om je/jullie te begeleiden bij iedere stap van het traject.

Sluiten

Verbouwingen Brussels IVF:

Om jouw comfort en privacy te verhogen zijn er momenteel verbouwingswerken aan de verpleegeenheid (VP03) van Brussels IVF. Het einde van de werken is voorzien in midden maart 2024.

De voorbereiding voor een interventie waarbij een opname vereist is (eicelpunctie, (kijk)operatie, …) en nazorg zullen tijdelijk op een andere verpleegeenheid in het UZ Brussel uitgevoerd worden.

Tijdens je behandeling garanderen we dezelfde kwaliteit van zorg maar mogelijks ervaar je tijdens deze periode minder comfort omwille van de tijdelijke locatie met beperkte ruimte.  Om dezelfde reden kan je partner of begeleider niet aanwezig zijn tijdens je verblijf.

Lees alle info over de impact op jouw behandeling en consulteer de vaak gestelde vragen.