Consulteer de meest gestelde vragen

Wanneer moet ik nuchter zijn?  

Je moet nuchter zijn vóór elke ingreep onder algemene verdoving, bij een preoperatieve bloedafname (dus niet bij de vooronderzoeken in het kader van een vruchtbaarheidsbehandeling of tijdens de vruchtbaarheidsbehandeling zelf).  Voor een eicelpunctie en bepaalde ingrepen onder lokale verdoving dien je ook nuchter te zijn, maar de counselor, verpleegkundige of Dagelijkse Monitoring zal je steeds de nodige instructies geven bij de planning. Je moet niet nuchter zijn voor een hysteroscopie of hysterosalpingografie, of voor het geven van een bloedafname of een spermastaal.  

Sluiten

Update 27/03/2024: verbouwingen Brussels IVF:

Het einde van de verbouwingswerken is voorzien eind april 2024.

m jouw comfort en privacy te verhogen zijn er momenteel verbouwingswerken aan de verpleegeenheid van Brussels IVF en de balie van ons Labo Andrologie en de bijhorende lokalen  voor het maken van een staal.

Tijdens je behandeling garanderen we dezelfde kwaliteit van zorg maar mogelijks ervaar je tijdens deze periode minder comfort omwille van de tijdelijke locatie met beperkte ruimte.  We stellen alles in het werk om de hinder door de werkzaamheden zo veel mogelijk te beperken.

Lees alle info over de impact op jouw behandeling en consulteer de vaak gestelde vragen.