Consulteer de meest gestelde vragen

Wij gaan op reis op het moment van eicel pick-up, kan deze uitgesteld worden?  

Indien je al gestart bent met de stimulatiemedicatie kan de eicelpunctie niet meer uitgesteld worden. Als je toch beslist om de eicelpunctie niet te doen, zal je de medicatie zelf moeten betalen. 
Indien je nog niet gestart bent met de stimulatie kan je via de planningsverantwoordelijke een nieuwe startdatum aanvragen. De collega’s van de planning kan je bereiken via +32 2 477 66 19 of startivf@uzbrussel.be. 

Sluiten

Verbouwingen Brussels IVF:

Om jouw comfort en privacy te verhogen zijn er momenteel verbouwingswerken aan de verpleegeenheid (VP03) van Brussels IVF. Het einde van de werken is voorzien in midden maart 2024.

De voorbereiding voor een interventie waarbij een opname vereist is (eicelpunctie, (kijk)operatie, …) en nazorg zullen tijdelijk op een andere verpleegeenheid in het UZ Brussel uitgevoerd worden.

Tijdens je behandeling garanderen we dezelfde kwaliteit van zorg maar mogelijks ervaar je tijdens deze periode minder comfort omwille van de tijdelijke locatie met beperkte ruimte.  Om dezelfde reden kan je partner of begeleider niet aanwezig zijn tijdens je verblijf.

Lees alle info over de impact op jouw behandeling en consulteer de vaak gestelde vragen.