Consulteer de meest gestelde vragen

Waarvoor dient het infuus bij eicel pick-up?  

Het infuus geeft een intraveneuze toegangsweg zodat er indien nodig snel medicatie kan gegeven worden: bv. bij pijn, een vagale reactie of misselijkheid. De patiënt kan om verschillende redenen pijn hebben: stimulatie, manipulatie en aanprikken van de follikels bij de eicel pick-up en het vullen van de follikels met bloed na het aanprikken. Het infuus dient ook om het vocht- en bloedverlies na eicel pick-up te compenseren.  

Sluiten

Verbouwingen Brussels IVF:

Om jouw comfort en privacy te verhogen zijn er momenteel verbouwingswerken aan de verpleegeenheid (VP03) van Brussels IVF. Het einde van de werken is voorzien in midden maart 2024.

De voorbereiding voor een interventie waarbij een opname vereist is (eicelpunctie, (kijk)operatie, …) en nazorg zullen tijdelijk op een andere verpleegeenheid in het UZ Brussel uitgevoerd worden.

Tijdens je behandeling garanderen we dezelfde kwaliteit van zorg maar mogelijks ervaar je tijdens deze periode minder comfort omwille van de tijdelijke locatie met beperkte ruimte.  Om dezelfde reden kan je partner of begeleider niet aanwezig zijn tijdens je verblijf.

Lees alle info over de impact op jouw behandeling en consulteer de vaak gestelde vragen.